Зона header
Четвъртък, 18 Април 2024
Начална страница

ШУМ.БГ

Последни новини от Шумен, България и света

Въвеждат 2 часа безплатно паркиране в двора на МБАЛ

Шумен

3 изборни секции в Шумен с променени адреси

Кметът на Шумен Христо Христов издаде днес заповед за образуване на общо 131 избирателни секции на територията на общината във връзка с насрочените избори за членове на Европейския парламент и за Народно събрание на 9 юни.

484 1

Шумен с нова украса за Великден

Нова великденска украса ще радва жителите и гостите на Шумен за светлия християнски празник, съобщиха от пресцентъра на общината.

1957 22

Собствениците на заведения поискаха по-ниски такси за разполагане на маси на открито

Собствениците на питейни заведения в Шумен поискаха от кмета на Шумен Христо Христов таксите за разполагане на маси на открито да са по-ниски през периода от ноември до април включително.

1596 19

България

Времето

В четвъртък облачността ще е предимно значителна. В сутрешните часове в Източна България, а около и след обяд на много места в югозападната половина от страната ще има валежи, по-значителни в Родопската област.

92 0

Прокуратурата обвини Живко Коцев за участие в ОПГ, наложиха му 20 000 лв. гаранция

Живко Коцев е привлечен в качеството му на обвиняем за участие в организирана престъпна група (ОПГ), съобщиха от Софийската градска прокуратура.

142 2

Осъдиха прокуратурата да плати 20 000 лева на Румяна Ченалова

Прокуратурата е осъдена да плати 20 000 лева обезщетение на бившата съдийка Румяна Ченалова заради незаконните обвинения в престъпления по служба, които ѝ бяха повдигнати във връзка с делата "Белведере" и "Соло".

112 0

Свят

Дубай се възстановява от рекордните дъждове, паднали в ОАЕ

Дубай днес се опитва да се възстанови от наводненията, след рекордните дъждове, които оставиха наводнени магистрали, затворени училища и нарушен въздушен трафик, като взеха и жертва, предаде Франс прес.

127 0

НАТО очаква Конгресът на САЩ да одобри нова помощ за Украйна в следващите дни

Насърчен съм от очакванията Конгресът на САЩ да одобри нова помощ за Украйна в следващите дни, заяви днес генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг на съвместна пресконференция в централата на пакта с премиерите на Нидерландия Марк Рюте, на Дания Мете Фредериксен и на Чехия Петър Фиала.

184 9

Нидерландия отново разследва измами със социални обезщетения от България

Нидерландската служба за данъчно разузнаване и разследване (FIOD) отново разследва организирани измами със социални обезщетения от България.

415 2

Спорт

Пак прогнозират американска доминация на Олимпиадата

САЩ ще завърши като №1 по медали за четвърта поредна Олимпиада, докато домакините от Франция ще отбележат голям скок, завършвайки на трето място по отличия, след като на последните летни олимпийски игри бяха осми в генералното подреждане.

94 0

Днес в Шампионската лига: Ще се повтори ли в Манчестър лудостта от "Бернабеу"

Може ли да се повтори великият мач от "Бернабеу"? Това май е въпросът за милион долара в сряда вечер, когато в 22:00 часа Манчестър Сити приема Реал Мадрид.

158 0

След каталунския крах: Изгоненият Шави разкри какво е казал на съдията

Съдията е виновен за отпадането на Барселона. Около това мнение очаквано се обединиха всички в лагера на каталунците след реванша от ¼-финалите на Шампионската лига срещу ПСЖ.

477 4

Любопитно

Анджелина Джоли показа новата си татуировка

Страстта на Анджелина Джоли към татуировките не е тайна за никого, като тя направи дебют на най-новата си придобивка само преди дни, при появата си на червения килим.

193 1

Ексклузивни оферти за играчи от България

Вие сте любител на игрите от България, който търси ексклузивни оферти в казино сайтове, които отговарят на вашите нужди и предпочитания? Тогава продължавайте да четете! Подготвихме ръководство, което ще ви помогне да се ориентирате в света на iGaming като играч от България.

140 0

Синовете на Пол Маккартни и Джон Ленън подготвят обща песен

Синовете на музикалните легенди Пол Маккартни и Джон Ленън, Джеймс и Шон, подготвят обща песен. Тя носи името "Primrose Hill" и е ода за силата на лондонския Риджънтс парк.

277 0

Шумна пощ@

Състоянието на улица "Люлин"

Здравейте! Пиша ви отново! Писах ви преди 6-7 години за улица Люлин, кв. Дивдядово. След подадения сигнал, имаше реакция от общината.

2948 6

Бездомни кучета нападат хора край село Драгоево

На 1.02.2024 на изхода на Драгоево по посока на Велики Преслав бях нападнат от глутница едри агресивни кучета, три бели, едно кафяво, едно черно, които се опитаха да ме съборят.

7400 31

Безобразие при ремонта на ул. Червени ескадрони

Здравейте, искам да сигнализирам за безобразието при изготвянето на проекта за ремонт на ул. "Червени ескадрони", в участъка между улиците "Свобода" и "Правда".

13953 27

Този сайт използва бисквитки