ресторанта

МОДАТА ДИКТУВА ПАК МИНАЛИЯТ ВЕК

Добре дошли в нашия семеен хотел „Миналият век”. Тук е  перфектното място за бизнес клиенти и гости пътуващи за удоволствие и отдих. Уникалния интериор на нашия ресторант ще направи  Вaшата среща с приятели, бизнес-вечеря, семейно тържество, едно незабравимо изживяване, съчетани с духа и романтиката на миналият век.                                      

Петте причини да се отбиете при нас:

Отбивка 1. Защото ще бъдете в приятна обстановка
Отбивка 2. Защото ще бъдете сред приятели
Отбивка 3. Защото ще се чувствате комфортно
Отбивка 4. Защото ще хапнете най-вкусните гозби
Отбивка 5. .....Елате и ще видите какво още......!?

 

TEЛЕФОНИ : управител:
0899 13 97 30


054 / 80 16 15,
0896 84 85 18

 

FACEBOOK : https://www.facebook.com/minaliatvek 

 

За повече информация за предновогодишни и новогодишни оферти, моля обадете се на посочените телефони или посетете нашата Фейсбук страница.

 

 

 

 

МИНАЛИЯТ ВЕК ЕООД сключи договор № BG16RFOP002-2.073-8252-C01 за предоставяне на финансова безвъзмездна помощ по BG16RFOP002-2.073 „Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

 

Основната цел на проекта е осигуряването на оперативен капитал за българско микро предприятие за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Основната дейност по проекта е преодоляване на недостига на средства, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

 

Очакваните резултати от изпълнението на проекта се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието - бенефициер за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места.

 

В резултат от изпълнението на процедурата се очакваМИНАЛИЯТ ВЕК ЕООД да продължи дейността си поне 3 месеца след приключване на проекта.

 

Обща стойност на проекта: 10 000,00 лв., от които 8 500,00 лв. европейско и  1 500,00лв. национално съфинансиране.

 

 

 

МИНАЛИЯТ ВЕК ЕООД получи финансова безвъзмездна помощ по BG16RFOP002-2.095 „Подкрепа чрез оборотен капитал за МСП, засегнати от временните противоепидемични мерки“

 

 

 

Основната цел на проекта е осигуряване на оборотен капитал за регистрирани в Република България микро, малки и средни предприятия, засегнати от временните противоепидемични мерки, за преодоляване на икономическите последствия.

 

Основната дейност по проекта е преодоляване на недостига на средства, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19.

 

 

 

Очакваните резултати от изпълнението на проекта се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието - бенефициер за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

 

 

 

В резултат от изпълнението на процедурата се очакваМИНАЛИЯТ ВЕК ЕООД да продължи дейността си поне 3 месеца след приключване на проекта.

 

 

 

Обща стойност на проекта: 12 629.90 лв.

 

Обща стойност на проекта – втора фаза: 4 808.88 лв.

 

Обща стойност на проекта – трета фаза: 1 248.50 лв.